Sot, në Universitetin Bujqësor të Tiranës janë vënë në pranga 3 punonjës, pasi kanë abuzuar me tenderin me vlerë 10.5 milionë lekë.

Mësohet se personat e arrestuar janë drejtori i fermës Ali Rasha, magazinieri i qendrës Ahmet Mejdani dhe Përgjegjësi i Sektorit të bujqësisë Tahir Ballgjini.

Gjithashtu bëhet me dije se rektori i Universitet është dhe operatori ekonomik janë thirrur në Prokurori ku po merren në pyetje.