Maestro është shprehur i pakënqur sot nga Luizi dhe Ermiona, pasi të dy e kanë ngacmuar duke i vënë epitete që Armaldos nuk i pëlqejnë.

Gjatë një bisede me Kristin, Maestro tregoi se Luizi i thotë “zar” ndërsa Ermiona “zog”.

Me batutë Maestro zbuloi përgjigjen që i kishte dhënë Ermionës: “Nuk jam zog, jam skifter!”