Mbrëmë “Zarfi i zi”, dha ultimatum ndaj banorëve të Big Brother VIP. Secili banor që ofendon apo thyen rregullat skualifikohet menjëherë.

Ermiona është përjashtuar sot pasi ajo ka thyer rregullat duke ofenduar.

“Vëllai i Madh, mbrëmë u ka njoftuar për ultimatimunin ndaj ofendimeve, apo thyerjeve rregullash, kështu Ermiona pas disa ofendimeve që ka bërë pas natës së mbrëmshme ajo është skualifikuar nga loja, dhe nominimi për këtë javë nuk do të mbahet”, thuhej në zarfin e ri.