Raporti miqësor mes Efit dhe Luizit tashmë është i krisur.

Ky i fundit ka përmendur faktin që Efi vjen nga një program si Përputhen, duke u munduar ta nënvlerësojë.

Pas spektaklit, gjatë një bisede me Dean, ëshët shprehur se ka tendencën t’i ulë njerëzit.

Efi më tej ka thënë se Luizi duket se është nga ata burra që i marrin gratë dhe i mbyllin në shtëpi.

Është nga këta që marrin gratë dhe i mbyllin në shtëpi”, tha Efi.