Sot është nata finale e Big Brother VIP, një reality show që ka nisur pothuajse 6 muaj më parë. Në finale shkuan 5 banorë> Juli, Egla, Heidi, Romeo dhe Meritoni.

Ky i fundit është finalisti i parë që është larguar sot nga shtëpia e Big Brother.

Kjo nënkupton se ai heq dorë përfundimisht nga çmimi i madh.

Në garë për çmimin e madh tani mbeten, Romeo, Juli, Egla dhe Heidi.