I shoqëruar nga bashkëshortja e tij, kandidati për postin e kryebashkiakut, Igli Cara ka zhvilluar një vizitë në Myftininë e Durrësit për të uruar Fiter Bajramin.

Ndërsa e quan Fiter Bajramin “simbol i sakrificës e solidaritetit”, Cara thotë se “Kjo ditë e shenjtë i jep një tjetër vlerë besimit, duke na motivuar të jemi pranë njëri-tjetrit, jo vetëm në gëzime dhe festa!”.

Postimi i plotë:

Gëzuar Fitër Bajramin!

Me urimin që të sjellë shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja!

Të besosh, të falësh, të dhurosh!

Ky është Fitër Bajrami!

Simbol i sakrificës e solidaritetit!

Kjo ditë e shenjtë i jep një tjetër vlerë besimit, duke na motivuar të jemi pranë njëri-tjetrit, jo vetëm në gëzime dhe festa!

Përzemërsisht, gëzuar!