Në rrjetin social ‘Instagram’ kanë bërë thirrje për të mbledhur që në këtë mënyrë të paguhet avokati për Svetlana Timofoeva, rusja e cila u arrestua për sulmin në uzinën e Gramshit.

Gjithashtu rusja Svetlana Timofoeva, 33-vjeçe dyshohet e përfshirë në spiunazh.

Ndërkohë avokati për të mbrojtur 33-vjeçaren par gjykatës është Isuf Shehu.

Kujtojmë se Svetlana Timofoeva, 33 vjeçe dhe Mikhail Zorin dhe 25-vjeçari ukrainas Fedir Alpatov u arrestuan, pasi tentuan që të hynin në ambientet e uzinës në Gramsh, ndërsa një prej tyre sulmoi edhe dy ushtarët që ruanin godinën, Adrian Xhaka dhe Aldo Bici.