Një punëtor është gjetur i vdekur brenda një objekti që është në ndërtim në lagjen “Besëlidhja” të qytetit të Lezhës.

Personi i moshës rreth 40-vjeç është dërguar në morgun e spitalit rajonal të Lezhës, ku do ti nënnshtrohet mjekësisë ligjore.

Ende nuk dihet nëse kemi të bëjmë me një aksident në punë, apo punëtori të ketë gjetur vdekjen nga shkaqe të tjera tjera.

Policia ndodhet në vendin e ngjarjes dhe po heton ngjarjen.