Një 59-vjeçar ka goditur me thikë vëllain e tij, i preu kokën dhe më pas e hodhi nga ballkoni. Ngjarja u regjistrua në Beneventos të Italisë.

Kanë qenë fqinjët që kanë njoftuar policinë për krimin makabër. Kur mbërriti policia, gjeti trupin e pajetë të 65-vjeçarit, me plagë të shumta dhe me kokën e prerë.

Mediat italiane raportojnë se 59-vjeçari u dorëzua pa rezistencë dhe u mor në pyetje gjatë gjithë natës përpara se të transferohej në burgun e Beneventos. Sipas hetimeve nga policia, vrasja mendohet se është kryer në kulmin e një debati të fuqishëm.