Elvana Gjatës i ka ndodhur një incident në një nga koncertet e fundit të saj.

Një prej fansave teksa këngëtarja i ka dhënë dorën, e ka tërhequr dhe është munduar ta rrëzojë nga skena, gjë të cilën nuk e ka realizuar dot.

Elvana e ka kaluar me shumë sportivitet këtë situatë të sikletshme. Ajo e ka postuar videon dhe i ka shkruar disa fjalë fansit: Është ok, edhe unë të dua gjithashtu.