Një 49-vjeçar shqiptar është arrestuar në Itali, pasi akuzohet se kakeqtrajtuar dhe përndjekur ish-bashkëshorten e tij.

Kjo është hera e dytë që shqiptari bie në prangat e policisë italiane.

Në të kaluarën ai është arrestuar sërish për të njëjtat akuza.

I arrestuari është marangoz në profesion. Gjithashtu ai akuzohet se ka goditur me grusht një burrë, fqinj të ish-bashkëshortes së tij, duke dyshuar se kishte nisur një lidhje romantike me të.