Ishte duke punuar në kantier ndërtimi në Maltë, 46-vjeçari shqiptar bie nga skela, transportohet në spital

Një 46-vjeçar shqiptar ka pësuar dëmtime të rënda pasi ka rënë nga skelat gjatë kohës që po punonte në një kantier ndërtimi.

Ngjarja ka ndodhur në Triq FC Bourlemaque, Birżebbuġa në Maltë. Sipas policisë, 46-vjeçari shqiptar është me banim në Marsascala.

Një ekip mjekësor i ka kryer ndihmën e parë  të dëmtuarit dhe ai është dërguar në spitalin Mater Dei me lëndime të rënda.

Ndërkohë policia o kryen hetime për të zbardhur më tej ngjarjen.