Modeli me origjinë shqiptare, Elton Ilirjani, është përzgjedhur si imazhi i Tajlandës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga një agjenci qeveritare e vendit aziatik.

Në eventin e një dite më parë në biznesmeni dhe modeli është fotografuar nga rrjeti fotografik BFA në shoqërinë e drejtuesve të lartë tajlandez për, si dhe përfaqësuesve të qeverisë tajlandeze.

Ndërkohë, në Javën zyrtare të Modës së Nju Jork, modeli do të jetë ikona e modës tajlandeze.