Industria e Filmit është një ndër industritë më fitimprurëse që ekzistojnë, në këtë industri mund të bëhesh i pasur brenda pak kohe dhe të arrish fitime marramendëse. Kjo është një përmbledhje e 12 aktorëve më të pasur për momentin, filmat  ku ato luajnë si aktorë kryesorë kanë pasur fitime kolosale, po ashtu edhe pasuria e tyre është rritur në mënyrë kolosale.

 1. Will Smith – $ 80 million

 2. Johnny Depp – $ 75 million

 3. Ben Stiller – $ 53 million

 4. Tom Hanks – $ 45 million

 5. Adam Sandler – $ 40 million

 6. Kristen Steward – $ 28 million

 7. Robert Pattinson – $ 27.5 million

 8. Leonardo DiCaprio – $ 25 million

 9. Death threats… Daniel Radcliffe.

10. Jennifer Aniston – $ 24.5 million

11. Nicholas Cage – $ 23.5 million

12. Angelina Jolie – $ 23.5 million