Në fillim arritën të ruajnë një raport të mirë me njëra-tjetrën, por duket se ky “muaj mjalti” mes Jennifer Lopez dhe ish-partneres së bashkëshortit të saj, Ben Affleck, Jennifer Garner. Sipas RadarOnline, sherri ka nisur kur Garner është shprehur se Lopez e ka kthyer Affleck në ‘një njeri qesharak’.

Në fillim arritën të ruajnë një raport të mirë me njëra-tjetrën, por duket se ky “muaj mjalti” mes Jennifer Lopez dhe ish-partneres së bashkëshortit të saj, Ben Affleck, Jennifer Garner. Sipas RadarOnline, sherri ka nisur kur Garner është shprehur se Lopez e ka kthyer Affleck në ‘një njeri qesharak’.

Një burim i afërt me situatën tha se JLo se Lopez do të donte të zbulonte vërtet atë që mendon për Garner-in pasi ajo shprehu se nuk i pëlqen të shohë lajme për Affleck dhe Lopez në media. “Unë përpiqem shumë për të mos parë asnjërin prej nesh në shtyp,” ndau Garner për të dhe Ben. “Nuk më bën të ndihem mirë, edhe nëse është diçka e këndshme për njërin prej nesh.”

“Jennifer Garner shprehu se Beni duket ‘qesharal’ dhe të gjitha paraqitjet e tij në publik lënë për të dëshiruar. Si mund të mos e merrte JLo personalisht?” tha burimi.

 “Një pjesë e saj dëshiron të kundërpërgjigjet dhe t’i thotë Jennifer-it, por ajo është mjaft e zgjuar për të mos bërë skena publikisht. Kështu që do të jetë në dorën e Benit të luajë arbitrin,” vazhdoi ai.