Me bikini në mes të akullit të Antarktidës. Duket se Kate Upton, bukuroshja me format e bëshme ka sfiduar të ftohtin në kontinentin e akullt dhe ka pozuar mjaft e qeshur nën disa gradë nën zero.

Ja disa nga fotot ‘e vjedhura’ të shërbimit më të fundit fotografik të modeles amerikane Kate Upton për revistën Sports Illustrated, për të cilën ajo ka qenë edhe më parë pjesë e kopertinës së saj.