Një nga sekretet që duhet të gjenin banorët ishte për dikë që kishte shkruar se ishte dashuruar me një nga banorët e Big Brother. Keisi ka zbuluar sot se ky sekret i përket asaj.

Teksa fliste me Lorencin, në prani të Nitës dhe Fotinisë, Keisi tha se ishte zhgënjyer që nuk ia kanë gjetur sekretin.

Gjatë bisedës, modelja la të nënkuptohej se presoni në fjalë ishte këngëtari, pasi u shpreh se ishte personi që kishte përballë në bisedën që po zhvillonte me të. Më pas Lorenci u afrua drejt saj duke i dhënë një përqafim.

Keisi: Më zhgënjyet që nuk e gjetët sekretin tim

Lorenci: Kush është sekreti jot? Ke dash me vra veten kur u ndamë bashkë?

Lorenci: Me kë mi? Me Kristin?

Keisi: Jo, e kam përballë.

Lorenci: Shikoje cfarë thotë, paska thënë që jam dashuruar me një person, përballë.

Nita: Oo kuku.

Lorenci: Tani e kapa unë.

Lorenci: Me dikë në Big Brother?