Në tregun valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 97.5 lekë dhe do shitet me 98.7 lekë.

Monedha evropiane do të blihet me 104.7 lekë dhe do të shitet me 105.4 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do të blihet me 108 lekë dhe do të shitet me 109.5 lekë. Ndërsa paundi britanik do të blihet me 120 lekë dhe do të shitet me 121.2 lekë.