“Kemi bërë seks të egër, nuk e kam goditur”, deklaroi para trupës gjykuese 44-vjeçari i dënuar me tetë muaj burg.

Ai e rrahu për vdekje partneren e tij 24-vjeçare disa ditë pasi ajo solli në jetë fëmijën e tyre dhe tre muaj më vonë e kërcënoi se do ta vriste nëse ajo nuk tërhiqte denoncimin për dhunë në familje ndaj tij.

Si pasojë, gruaja duhet të procedojë me një kallëzim të ri dhe të ulet në “stolin” e Gjykatës Penale Njëanëtarëshe të Selanikut.

Duke folur për rrahjen që pretendonte se kishte marrë nga të akuzuarit, vetëm dy javë pasi solli në jetë fëmijën e tyre, gruaja u tha gjyqtarëve se kjo ka ndodhur më 14 shkurt, kur ata ndodheshin në shtëpinë e 44-vjeçarit.

“Kishim një lidhje për tre vite por nuk jetonim bashkë, rrinim disa mbrëmje bashkë. Atë ditë u takuam në shtëpinë e tij dhe më rrahu shumë keq. Më goditi shumë furishëm, ishte gjithmonë agresiv, por herën e parë më goditi. Në të kaluarën më shante dhe kërcënonte. Më pas thirra policinë dhe më pas u ekzaminova nga një mjek. E kam denoncuar të nesërmen dhe është bërë dosje”, tha 24-vjeçarja, duke theksuar se rasti konkret është në pritje të gjykimit.