Këtë verë dhe gjatë vjeshtës madje nuk munguan dasmat VIP.

Si duket kjo është periudha e preferuar pasi që tani është bërë me dije se verën e 2024 kemi një tjetër dasmë të madhe VIP.

Do të martohet Donaldi dhe Bora. Po, siç e lexuat.

Më në fund dyshja do ta kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Këtë lajm e kanë bërë me dije burime për “Prive”, të cilat shprehen se ata madje kanë nisur përgatitjet që tani.