Largohet një vajzë e mitur nga banesa e saj në Durrës. Policia njofton se kallëzimin e ka bërë mamaja e vajzës, shtetasja Xh. X., banuese në Durrës.

Ajo ka kallëzuar se vajza e saj e mitur, shtetasja A. X., është larguar nga banesa dhe nuk është kthyer më.

Ndërkaq ka nisur puna nga ana e uniformave blu për gjetjen e saj.