Mesditën e së premtes, në mbledhjen e Këshillit Bashkiak Durrës pritet të miratohet lista e 13-të me emrat e 526 familjeve përfituese të grantit të rikonstruksionit për pallatet me shkallë dëmi DS1-DS3.

“DurrësLajm” po publikojmë të plotë listën me emrat e 526 familjeve përfituese të granteve të rikonstruksionit në vlerën 100 mijë, 250 mijë dhe 500 mijë lekë.