Komiteti Teknik i Ekspertëve do të mblidhet në orën 14:00 ditën e sotmet, ku do të analizojnë situatën e Covid-19 në vend si dhe shqetësimin për variantin e ri “Omicron”.

Nuk dihet ende nëse do të kemi masa të reja anti Covid, pas shqetësimit që ka krijuar varianti “Omicron” në botë.

Kujtojmë që kjo mbledhje vjen pas më shumë se një muaji.