Një mbrëmje mbresëlënëse bëri bashkë artistë e artdashës nga Universiteti i Arteve, Tirana e Durrësi në Muzeun Arkeologjik.

Emocione të shumta u përcollën përmes interpretimit mjeshtëror të poezive të Anila Varfit, në një kontekst tingujsh, imazhesh dhe performance baleti.

Konsiderata të pjesëmarrësve për artisten dhe kontributin e saj në shumë fusha e bënë edhe më të ngrohtë dhe ndërvepruese atmosferën e mbrëmjes së kaluar në Durrës.

Për më shumë shfletoni fotogalerinë nga Griseld Hoxha: