Një anije peshkimi është mbytur në Portin e Durrësit.

Mësohet se anija është fundosur në orët e para të mëngjesit të sotëm.

Menjëherë peshakatarët sapo kanë konstatuar problemin, kanë njoftuar autoritetet për ndihmë.

Sipas peshkatarëve, ajo ka qenë e amortizuar dhe mësohet se do të kalohet në portin e vjetër të peshkimit për t’u salduar dhe restauruar.