Sot ka nisur zyrtarisht muaji i shenjtë i Ramazanit për të gjithë besimtarët myslimanë në mbarë botën.

Ndërkohë që këtë muaj e kanë pritur edhe banorët e Big Brother Vip, të cilët edhe janë zgjuar për syfyr mbrëmë.

Nita, Gerti dhe Fotinia janë tre banorët të cilët janë zgjuar për syfyr duke u përgatitur që ta fillojnë agjërimin për ditën e parë të Ramazanit.

Ata gjithashtu kanë biseduar me njëri tjetrin edhe për ushqimet të cilat do i përgatisin edhe përgjatë ditëve në vijim.