Edhe pse është spikatur për të folurën e saj gjysmë shqip dhe gjysmë italisht apo energjinë poZitive, duket se Jori është një thesar i pazbuluar.

Së fundmi në ballkon ajo i është drejtuar Kristit duke i thënë që sillet si femër dhe kërkon që të përkëdhelet.

Ndërkohë i ka kujtuar atij se si do të sillet nëse ikën në luftë.

Pjesë nga biseda:

Jori: Ti nuk je gentalman. Ti bën çik si femër, ti mund të jesh femer brenda. Se ke ca llastime që i kanë gocat.

Kristi: Ça llastimesh?

Jori: Ti do të jesh i llastuar, i përkëdhelur. Ja mendo ti të ikësh për një vit në luftë

Kristi: Lufta është gjë tjetër

Jori: Po ti vdes i pari aty në luftë.