Jeni shumë i zënë për të gjetur veshjet tuaja të përshtatshme për palestër. Relaksohuni. Ju mund të merrni të njëjta dobi sikurse të stërviteni nëse pini një gotë verë i shtrirë në shtëpinë tuaj, thotë hulumtimi i Universitetit Alberta në Kanada.

“Ne ishim të ngazëllyer kur pamë  rezultate të ngjashme nëse ju stërviteni dhe nëse pini një gore verë”,  tha studiuesi Jason Dyck.

“Performanca fizike, forca e muskujve dhe funksionimi i zemrës ishte i ngjashëm në të dy momentet”, thotë studimi.