Edhe pse nuk e kanë konfirmuar, të gjitha detajet tregojnë se Beniada dhe Bleri janë në një marrëdhënie dhe çifti nuk ka çfarë të mohojë. Ata duket se e kanë konfirmuar në heshtje.

Nëse mund ta quajmë të tillë, “shkesi” i Beniadës dhe Blertit ne fakt nuk ka qenë Arbër Hajdari (vëllai i Blertit), por emisioni proçesi sportiv ku Beniades ju besua nje vend që kur ishte pjesmarrëse në Big Brother.

Ky emision u bë edhe shkak që Blerti të “shkojë” në shtëpinë e Beniadës, por nga ekrani i televizorit.

Modelja ka publikuar një InstaStory, ku i ka bërë edhe tag Blertit, mesa duket pa u ndjerë aspak në presion nga zbulimi i lidhjes së tyre.

Nuk fshihen më! Modelja konfirmon gjithçka, personazhi i njohur