Tre persona janë arrestuar në Shqipëri si pjesë e një operacioni ndërkombëtar me Italinë dhe Gjermaninë për të goditur trafikun e lëndëve narkotike.

Tre të arrestuarit janë prangosur në Vlorë. Ata akuzohen se janë anëtarë të një grupi kriminal që trafikon drogëra të forta, në Itali, Gjermani e vende të tjera.