Mbrëmjen e së premtes Orkestra e harqeve “Aleksandër Moisiu”, nën dirigjimin e maestros Petrika Afezolli dha koncertin e radhës në skenën e Teatrit të Durrësit.

Dirigjenti Afezolli dhe solisti Elvis Vallasi sollën për adhuruesit e muzikës klasike pjesë nga kompozitorë të njohur të huaj dhe shqiptarë si 𝑀.𝐵𝑒𝑛𝑒𝑑𝑒𝑡𝑡𝑖, 𝐺.𝑅𝑜𝑠𝑠𝑖𝑛𝑖, 𝐴.𝑃𝑎𝑝𝑎𝑟𝑖𝑠𝑡𝑜 & 𝐴.𝐺𝑙𝑎𝑧𝑢𝑛𝑜𝑣.

Ky koncert ishte eventi i parë kulturor në skenën e teatrit “Aleksandër Moisiu” për muajin qershor.