Olta e cilësoi si frikacak Luizin, pasi sipas saj, kur hyri Bledi, ai tha që tani ka nisur “Big Brother” për të.

Sipas saj, kjo tregon dobësi, pasi nuk mund të thuash që tani e ke nisur lojën, kur ke 50 ditë brenda, e aq më tepër kur ai është banor i ri.

Olta tha se Luizit i flet goja përpara mendjes. Ajo shtoi se Luizi nuk tregoi humanizëm për Bledin, pasi kur ai ishte sëmurë, Luizi shkoi dhe e “atakoi”.

Armaldo u shpreh se Bledin e futi në “ring” Luizi.