Mbrëmja e katërt e Festivalit të Sanremos si të gjitha mbrëmjet e tjerai shte e mbushur plotë supriza dhe emocione të forta.

Pjesë e Sanremos ishin edhe dy artistë shqiptarë. E kemi fjalën për këngëtaren italiane me origjinë shqiptare, Ana Oxa, dhe violencelistin shqiptar, Iljard Shaba.

Ana Oxa këndoi këngën  “Un’emozione da poco” interpretimin e të cilës e gërshetoi duke falur shumë emocione, me muzikën e vioelinçelistit Iljard Shaba.