“Ishte kontemporanja më e mirë që kam parë deri më sot. Ishte shumë emocionuese”.

Roerdi dhe Ensa mbyllen maratonën e gjatë të kërcimeve mbrëmjen e djeshme të “Dancing With The Stars” me një super performancë që u shoqërua me duartrokitje nga publiku dhe emocione të shumta.

Olta Gixhari u prek shumë nga kontemporania, derisa një moment nuk i mbajti lotët. Ajo e ndjeu shumë kërcimin dhe përgëzoi konkurrentin.

Pjesë nga komentet e jurisë:

Valbona Selimllari: Ishte kontemporanja më e mirë që kam parë deri më sot. Ishte shumë emocionuese.

Ilir Shaqiri: Emocionuese për mua është puna jote në këto katër javë. Një rrjedhshmëri lëvizjesh…

Lori Bala: Kontemproanja e parë që jam pa fjalë.

Me kërcimin e tij të ndjerë, Roerdi arriti të marrë nga juria 36 pikë, më të lartat për mbrëmjen e djeshme.

Pjesë nga komentet e jurisë:

Valbona Selimllari: Ishte kontemporanja më e mirë që kam parë deri më sot. Ishte shumë emocionuese.

Ilir Shaqiri: Emocionuese për mua është puna jote në këto katër javë. Një rrjedhshmëri lëvizjesh…

Lori Bala: Kontemproanja e parë që jam pa fjalë.

Me kërcimin e tij të ndjerë, Roerdi arriti të marrë nga juria 36 pikë, më të lartat për mbrëmjen e djeshme.