Ngatërrimi i kavove të dy ashensorëve që shërbejnë për transportin e minatorëve dhe ai i transportimit të kromit ka rrezikuar jetën e minatorëve të turnit të tretë dhe të parë të ditës së sotme.

Ngjarja ka ndodhur ne minierën e madhe AlB-Chrome në pusin nr.1.

Është dashur ndërhyrja e Avari Shpëtimit të cilët erdhën me urgjencë nga Tirana të cilët kanë bërë të mundur nxjerrjen e minatorëve.