Pas spektaklit të djeshëm të Big Brother VIP, disa nga banorët teksa festonin e tepruan pak me pijen.

Një prej tyre ishte Efi, e cila me sa duket pasi e zuri pija filloi të hapej me Luizin, duke i dhënë dhe informacione nga jashtë.

Efi: Kam folur me Jurgenën shoqen tënde

Luizi: Po ku e gjete ti atë

Efi: Po prandaj mor legen m*ti të them që të kam shumë xhan, se dhe për kostumin tënd jam zgjuar që në 8 të mëngjesit mor plehrë, je plehrë

Luizi: Po ç’ke, maksimumi o e fitoj unë o ti