Kryeministri Edi Rama ka mbledhur këtë pasdite drejtuesit politikë të qarqeve.

Bëhet me dije se fokusi i kësaj mbledhjeje janë zgjedhjet vendore të 14 majit dhe emrat e kandidatëve që do të garojnë.

Deri më tani Benet Beci dhe Emirjana Sako janë dy nga kandidatët që kanë marrë “OK” e Ramës për të kandiduar për Bashkinë e Shkodrës dhe  atë të Durrësit.