Ditën e sotme “Vëllai i Madh” ka organizuar një lojë, ku secili prej tyre duhet të krahasojë dy banorë sipas shortit.

Teksa Franceska ka krahasuar Meritonin dhe Eglën, fjalët e saj nuk i kanë pëlqyer aspak Eglës, e cila në mënyrë ironike për Meritonin dhe Ilnisën është shprehur, se ajo dashurinë e saj e ka jashtë.

“Do t’ju jap një eksluzive në shtëpinë e “BBV3”, edhe pse ju s’më keni parë të përshpëris poshtë jorganit edhe unë kam një dashuri shumë të madhe jashtë shtëpisë, edhe pse se kam treguar poshtë jorganit në “BBV”.

Kush vallë ia ka marrë zemrën Egla Cenos?