Gjatë telefonatës së Keisit me Sabianin, këshillat e tij nuk munguan sërish.

Sabiani, ish-banori i BBV1 dhe BBV2, i tha Keisit se ajo nuk ka pse del jashtë, për asnjë arsye, madje i tha asaj që të qëndrojë pranë Luizit.

Sabiani: Ti vetëm hap sytë, se e di ti çfarë nuk dua unë.

Keisi: Po e di, por jam shumë mirë tani.

Sabiani: Ti i di porositë e mia. Kujdes! Bëj pak kujdes dhe qëndro pranë Luizit. Nuk dua të merresh me njeri tjetër aty.

Keisi: Po, po. E di.

Sabiani: Të ka babi zemër.