Kryebashkiakja e Durrësit, Emiriana Sako ka pritur në takim ditën e sotme ambasadorin e Azerbajxhanit në Shqipëri, Anar Huseynov.

Në një postim në rrjetet sociale, Sako shkruan “E njoha ambasadorin me historinë e qytetit dhe resurset që ofron Durrësi sidomos në sektorin ekonomik dhe atë të turizmit duke qenë edhe destinacioni më i madh turistik i vendit.”

Postimi i plotë:

Zhvillova një takim me ambasadorin e Azerbajxhanit në Shqipëri, Anar Huseynov.

E njoha ambasadorin me historinë e qytetit dhe resurset që ofron Durrësi sidomos në sektorin ekonomik dhe atë të turizmit duke qenë edhe destinacioni më i madh turistik i vendit.

E vumë theksin edhe në rritjen e bashkëpunimit ekonomik, turistik e kulturor midis dy vendeve si dhe zbatimin e projekteve të përbashkëta në të ardhmen.