Mbrëmjen e djeshme, Sara Gjordeni dha lajmin e ëmbël se ajo dhe Bardhi do të bëhen prindër së shpejti.

Fillimisht ishte promoja e “Cherry On Top” që zbuloi shtatzëninë e Sarës, por duke marrë parasysh atë që ndodhi javën e kaluar me promon e emisionit, sigurisht që ishim skeptikë për lajmin. Më pas, Sara e konfirmoi vetë me një video dhe disa fjalë zemre. “Dritë, mami dhe babi shpresojnë që për ty të jenë shembulli më i mirë se dashuria e fortë nuk pyet për asnjë lloj sfide!” shkroi ajo në një video ku Bardhi i puthte barkun.