Pas frikës së madhe vjen lehtësimi. Mick Schumacher, djali i legjendës gjermane, pësoi një ditë më parë një aksident të frikshëm. Makina e tij u përplas aq fort me murin sa u nda në dysh.

Tifozët e Formula 1, por dhe i gjithë opinioni u trondit nga ky aksident që për pak mund t’i merrte jetën.

Fatmirësisht, Mick e ka kaluar pa pasoja, asnjë gërvishtje, asnjë frakturë, dhe pasi kaloi natën në hotel, 25-vjeçari i kthye këtë të diel në bokse, ku u pa nën shoqërinë e kolegëve dhe anëtarëve të skuderise Haas.