Teatri i Kukullave zbret në skenën e teatrit “Aleksandër Moisiu” këtë fundjavë, duke sjellë për vogëlushët shfaqjen e kukullave “Djali miliarder”.

Të shtunën & të dielën në orën 10:30 shfaqja e parë dhe në orën 12:00 shfaqja e dytë, fëmijët e vegjël të Durrësit do të kenë mundësi të shijojnë lojën e aktorëve 𝑨𝒍𝒆𝒌𝒔𝒂𝒏𝒅𝒆̈𝒓 𝑮𝒓𝒂𝒎𝒊, 𝑰𝒍𝒊𝒂 𝑲𝒂𝒄𝒊, 𝑬𝒍𝒊𝒅𝒐𝒏 𝑨𝒍𝒊𝒌𝒂, 𝑬𝒓𝒎𝒐𝒏𝒆𝒍𝒂 𝑨𝒍𝒊𝒌𝒂𝒋 dhe 𝑴𝒂𝒅𝒊 𝑺𝒆𝒍𝒊𝒎𝒊.

“E keni menduar ndonjëherë si do të ishte nëse do të kishit 1 miliard stërlina? A do mundet Xho ta mbajë sekretin deri në fund?

Ejani në teatër t’i zbulojmë bashkë të gjitha këto në një spektakël të vërtetë plot surpriza”, thuhet në ftesën e teatritAleksandër Moisiu”.

Çmimi është simbolik, vetëm 100 lekë të rinj, ndaj shkëputuni fëmijët nga lojërat elektronike e smartphone-t dhe jepini një mundësi të shijojnë disa orë ndryshe në teatër.

Bᴀᴢᴜᴀʀ ɴᴇ̈ “Dᴊᴀʟɪ ᴍɪʟɪᴀʀᴅᴇʀ” ɴɢᴀ Dᴀᴠɪᴅ Wɪʟʟɪᴀᴍs

𝑇𝑒𝑘𝑠𝑡𝑖 & 𝑅𝑒𝑔𝑗𝑖𝑎 | 𝐼𝑛𝑎 𝑀𝑜𝑟𝑖𝑛𝑎𝑗

𝐾𝑢𝑘𝑢𝑙𝑙𝑎𝑡 & 𝑆𝑘e𝑛𝑜𝑔𝑟𝑎𝑓𝑖𝑎 | 𝐿𝑜𝑟𝑛𝑎 𝐶̧𝑒𝑘𝑖𝑥ℎ𝑖

𝑃𝑟𝑜𝑑𝑢𝑘𝑠𝑖𝑜𝑛𝑖 𝑀𝑢𝑧𝑖𝑘𝑜𝑟 | 𝐽𝑒𝑟𝑖𝑠 𝐾𝑎𝑠𝑜

𝑁𝑎𝑟𝑟𝑎𝑐𝑖𝑜𝑛𝑖 | 𝐽𝑜𝑟𝑘𝑒 𝐵𝑟𝑜𝑘𝑎

16 Prill | 𝑶𝒓𝒂 10:30 𝒔𝒉𝒇𝒂𝒒𝒋𝒂 𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒆̈  / 12:00 𝒔𝒉𝒇𝒂𝒒𝒋𝒂 𝒆 𝒅𝒚𝒕𝒆̈

17 Prill | 𝑶𝒓𝒂 10:30 𝒔𝒉𝒇𝒂𝒒𝒋𝒂 𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒆̈  / 12:00 𝒔𝒉𝒇𝒂𝒒𝒋𝒂 𝒆 𝒅𝒚𝒕𝒆̈

 𝘛𝘦𝘢𝘵𝘳𝘪 “𝘈𝘭𝘦𝘬𝘴𝘢𝘯𝘥𝘦̈𝘳 𝘔𝘰𝘪𝘴𝘪𝘶”

Nxitoni të rezervoni në 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯

Orari i biletarisë 𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭𝟮:𝟬𝟬 𝗱𝗵𝗲 𝟭𝟳:𝟯𝟬 – 𝟭𝟵:𝟬𝟬