Një ngjarje e rëndë ka tronditur rajonin e Durham kur një shofer i dehur ka shkaktuar një aksident fatal në mes të Chester-Le-Street dhe Durham.

Darryl Anderson, 38 vjeç, ka drejtuar makinën e tij me një shpejtësi të lartë dhe ka shkaktuar vdekjen e një foshnje tetë muajshe dhe të tezes së tij, një stjuardese e quajtur Karlene.

Ngjarja e tmerrshme ka ndodhur kur Zackary Blades, foshnja tetë muajshe, ka rënë nga sedilja e makinës dhe është shtrirë në korsinë e kundërt të rrugës pasi makinat janë përplasur.

Familja e viktimave është në tronditje të thellë nga humbja e dy anëtarëve të dashur.

Përplasja e rëndë ka rezultuar nga përdorimi i alkoolit nga shoferi. Analizat e frymëmarrjes tregojnë se Anderson ishte tre herë mbi kufirin e lejuar të alkoolit për drejtuesit e automjeteve. Megjithatë, sjellja e tij pas ngjarjes ka shtuar më shumë indinjatën dhe neverinë publike.

Ai u kap nga kamera e sigurisë duke shprehur shpërfillje për veprimet e tij, duke pretenduar se “ndonjëherë ndodhin gabime”.