Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur në Metalurgjikun e Elbasanit.

Shpërthimi ka qenë i madh, sa është dëgjuar në të gjithë qendrën e qytetit të Elbasanit. 

Deri më tani nuk dihen shkaqet e këtij shpërthimi dhe nëse ka persona të lënduar.

Zjarrfikësit kanë shkuar në vendin e ngjarjes, ndërsa tymi ka mbuluar zonën.