Shqipëria dhe Kroacia përfunduan raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore. Lajmin e jep kryeministri Edi Rama, i cili në një postim në rrjetet sociale, thotë se nga njohja e viteve të punës do të përfitojnë rreth 3 mijë shqiptarë që punojnë në Kroaci.

Shqipëria dhe Kroacia përfunduan raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore. Pas përfundimit të procesit teknik do të ndiqen të gjitha procedurat për ratifikimin e kësaj marrëveshjen. Rreth 3 mijë shqiptarë që punojnë në këtë vend do të përfitojnë nga njohja e viteve të punës”, shkruajti Rama.