Teksa qëndroni vetëm në verandën e shtëpisë, Efi pyeti Luizin se si ai ndihet tani që Kiara mund të largohet nesër.

Luizi u shpreh se i intereson vetëm fitorja e tij dhe asgjë tjetër nuk i bën përshtypje, qoftë dhe largimi i Kiarës.

Por Efi i tha se nëse vërtet nuk do i interesonte, nuk do ishte kthyer në një mosmirënjohës kundrejt saj.