Sipas një sondazhi të ri, e vetmja kandidate e mundshme që mund të mposhtë Donald Trump në zgjedhjet presidenciale, është Michelle Obama.

Ish-zonja e parë do të mundte Trumpin me dhjetë pikë, tregoi një sondazh i Reuters dhe Ipsos. Mbështetja për zonjën Obama u rrit pavarësisht se ajo më parë kishte përjashtuar mundësinë e kandidimit. Kur votuesit u pyetën për ndeshjen hipotetike të kandidatëve, 50 për qind thanë se do të votonin për zonjën Obama, ndërsa vetëm 39 për qind thanë Trump.

Favoritët për të marrë drejtimin nga Biden nëse ai largohet, si Kamala Harris ose Gavin Newsom, u anketuan dukshëm më ulët se Trump. Sondazhi tregoi gjithashtu se një në tre demokratë mendon se presidenti duhet t’i japë fund fushatës së tij, por asnjë demokrat tjetër i zgjedhur nuk u anketua më mirë se Biden.