Meriton Mjekiqi dhe Romeo Veshaj, ishin dy finalistët që dukshëm u mërzitën pasi nuk arritën të fitonin çmimin e madh të ‘BBV3’.

Pas eliminimit të dy djemtë u larguan nga studio, duke mos u ulur pranë ish banorëve. Ata duket se vendosën që të mos shkojnë në festën që zhvilloi Top Channel pas përfundimit të spektaklit.

Romeo është shfaqur duke përqafuar Semin në një lokal ku ajo e ndiqte, ndërsa Meritoni me një foto me mikeshën e tij, Artën që duket e realizuar ne momentin qe ka dalë, duke llogaritur që Arta e ka publikuar para 15 orësh.