Pedagogë dhe studentë të Fakultetit të Artit Skenik në Universitetin e Arteve do të sjellin një mbrëmje artistike plot emocione, pasditen e së premtes në Durrës.

Mbrëmja artistike “Fjala, tingulli, imazhi” me krijimtarinë e autores Anila Varfi, do të vijë për të pranishmit nën interpretimin e Aneta Malajt dhe Alert Celoaliajt në Muzeun Arkeologjik, në orën 19:00.